2018 vårens program hos Kulturhuset Stabekk Kino.

 

26. januar 2018

180126-stabekk-prime-time-smash

Prime Time SMASH 2018
– med unge talenter

Prime Time Orchestra møter unge talenter og nye spennende jazz- pop- rock og folkmusikere. Orkesteret har i mange år plassert unge talenter som solister foran og i bandets rekker, og fører nå tradisjonen videre på 10. året på rad med en ny SMASH 2018.

SMASH er en sammenkomst med unge musikere fra hovedsakelig Asker og Bærum og har blitt en smeltedigel mellom det etablerte musikkmiljøet i bandet og unge spennende talenter og nye stjerner på jazz- og rocke himmelen.

Årets solister: Even Brodwall   – horn – alpehorn Heidi Marthea Evensen – flugelhorn/trompet Markus Kaardal – gitar Mie Granlund – vokal Ulrik Løvig Svabø – trompet Sigurd Skogstad – trombone Sergei Schroeter – klarinett Tellef Eid Barland – baritonsax Roland Galewicz – trommer Rebecca Dolati – vokal samt komponister og solister fra orkesterets egne rekker. Prime Time Orchestra ledes av Per Gjermund Storrø

Denne konsertserien ble skapt som en ny tradisjon på Musikkflekken i januar i 2009, og blir i hovedsak invitert til og markedsført på facebook. Det er servering i foajeen før konserten og i pausen.

Prime Time Orchestra er fra 2015 et av Bærum Kommunes kulturfyrtårn.

Arrangementet er støttet av Bærum kommune og Norsk Jazzforum.

Kl: 19.30
Varighet: 

Pris: 170.00 – 220.00  NOK

Kjøp billett nå

2. februar 2018

180202-aldema-trio-tribute-nina-simone-stabekk

Aldema Jazz Banquet
Natalie Aldema – tribute til Nina Simone

Vi har  plukket ut våre favorittlåter fra Nina Simone og vil formidle disse i stil med hennes rå, såre og groovy uttrykk. Nina Simone var en amerikansk sanger, låtskriver, pianist, arrangør og aktivist som jobbet innenfor et bredt spekter, fra klassisk, jazz, blues, folk, R&B, gospel og pop. Vokalisten vil forsøke å formidle i stil med hennes rå, såre og groovy uttrykk.

Pianist: Erlend Slettevold
Kontrabassist: Trygve Waldemar Fiske
Saxofon: Kristoffer Alberts

Kl: 20.00
Varighet: 

Pris: 220.00  NOK

Kjøp billett nå

8. februar 2017

180208-claudia-scott-stabekk

Claudia Scott
Claudia Scott feirer 25 år som soloartist

Jubileumsturné vinter/vår 2018

Norges Americanadronning og «Hver gang vi møtes» aktuelle Claudia Scott feirer at det er 25 år siden hun ga ut sin første soloplate «Flowers &  Thorns» et album som hadde verdenseliten av musikere med på innspillingene og fikk internasjonale hyllester. Her hjemme ble albumet nominert til Spellemann og årets album, samt at singelen «Heard you on my radio” tronet øverst på hitlistene. En av Claudia Scott`s største hit selv i dag. Albumet var hennes «frigjøring» og samtidig en manifestasjon av at hun nå var blitt en selvstendig artist. Utenlandske anmeldere var svært begeistret, og sammenlignet Claudia med storheter som Joni Mitchell, Suzanne Vega og Shawn Colvin.

23 september markeres jubileet med nyutgivelse av Flowers & Thorns for første gang på vinyl – Det er en nummerert spesialutgave i et begrenset opplag, og det er kun publikum som kommer på konsertene som vil få mulighet til å kjøpe.

Claudia Scott band vil turnerer i hele vinter/vår og det vil bli salg og signering av album etter konsertene.

Kl: 19.00
Varighet: 

Pris: 220.00 – 325.00 NOK

Kjøp billett nå

2. mars 2018

Operaaften Operaften i festsalen på vakre Kulturhuset Stabekk kino.

Operaaften – Operasolister med kor

Vi fortsetter suksessen med Operaaften i den vakre festsalen på Kulturhuset Stabekk Kino.

Operasanger Cecilie Rønning hilser våren velkommen med profesjonelle solister og Bærum Pikekor.

Intim aften med småbord, vin og noe å bite i.

Medvirkende:
Ved Klaveret : Ivar Anton Waagaard
Operasolister fra Khio- Operaakademiet

Kl: 19.00
Varighet: tre timer med to pauser.

Pris: 220.00 – 325.00 NOK

Kjøp billett nå

4. mars 2018

180304-en-hyllest-til-pastoren-asmundsen-stabekk

En Musikalsk hyllest til Pastor ´n Asmundsen & Co

Asmundsen & Co. er det nye bandet til jazzbassisten, Tine Asmundsen. Med seg har hun to sentrale medlemmer fra Lonely Woman, Vidar Johansen og Rune Klakegg, supplert med nytt blod gjennom de unge musikerne, Magnus Aannestad osethog Terje Engen. Bandets ønske er å løfte fram arbeidet til den kjente norske jazzpianisten, Einar Iversen. I løpet av sin lange karriere har Iversen skapt en mengde betydelige komposisjoner, og det er denne nasjonale jazzskatten som Asmundsen & Co. nå vil gi et nytt liv og uttrykk. Prosjektet er basert på Tine Asmundsens langvarige musikalske samarbeid med Einar Iversen, og han er også involvert i utvalget av komposisjonene. Bandets medlemmer er alle engasjert i arbeidet med nye arrangementer skrevet spesielt med tanke på en videreføring av de enkelte komposisjonene, samtidig som den musikalske kjernen i Iversens tonespråk bevares.

Kl: 19.00
Varighet: 

Pris: 170.00 – 275.00 NOK

Kjøp billett nå

27. april 2018

180202-aldema-trio-tribute-nina-simone-stabekk

Aldema Jazz Banquet – tribute til Chet Baker

Aldema jazzbanquet i festsalen på Kulturhuset Stabekk kino

En tribute til cool-jazz-trompetisten og sangeren Chet Baker. Det blir uanstrengte toner, et tilbakelent cool-utrykk og du kan glede deg til noen av hans kjente improvisasjoner. Chet Baker er en representant for cool-jazz-tradisjonen og LilleBand vil fordype seg i Chet Bakers uanstrengte sanguttrykk og tilstedeværelse. Chet Baker 1929-1988 ble direkte påvirket av Miles Davis. Sjelden har en musiker uttrykt følelsen av ensomhet og sorg så sterkt med trompet og stemme.

Pianist: Anders Aarum
Kontrabassist: Trygve Waldemar Fiske
Trompet: Vegard Houm

Kl: 20.00
Varighet: 

Pris: 220.00 NOK

Kjøp billett nå

4. mai 2018

Operaaften Operaften i festsalen på vakre Kulturhuset Stabekk kino.

Operaaften – En hyllest til Bacchus og kjærligheten

Vi fortsetter suksessen med Operaaften i den vakre festsalen på Kulturhuset Stabekk Kino.

Operasanger Cecilie Rønning inviterer profesjonelle solister til en aften i festsalen fylt med duften av blomster, kjærlighet og strupens nytelser.

Medvirkende:
Sopran: Cecilie Shilling
Ved klaveret: Ivar Anton Waagaard
Vinsmaking og presentasjon: Jean- Ives Ligner

Intim aften med småbord, vin og noe å bite i.

Kl: 19:00
Varighet: 
Pris: 220.00 – 325.00 NOK

Kjøp billett nå

12. - 17. juni 2018

Hakkebakkeskogen-Kulturhuset-Stabekk-kino

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

I juni kan du dra på tur til Hakkebakkeskogen! På Kulturhuset Stabekk kino vil den sultne Mikkel Rev luske rundt, men det ønsker Morten Skogmus å sette en stopper for. Bestemor Skogmus, som flyr mellom trærne, er helt enig. Bakergutten baker sine dobbelt peprede pepperkaker og lurer reven til alles glede. Lystige Klatremus er mest opptatt av å synge og spille, for tralla lalla la, nøtter kan noen andre plukke. I den kjente skogen går spenningen i taket når alle må samarbeide om å redde Brumlemann fra å bli solgt til sirkus! Heldigvis kan vi til slutt feire Bamses fødselsdag. Hakkebakkeskogen slutter aldri å engasjere liten og stor. Kanskje til og med bestefar og bestemor. Ta med hele familien på tur! Høvik barneteater er stolte og glade over å kunne presentere Thorbjørn Egners tradisjonsrike mesterverk i full produksjon.

Illustrasjon: Thorbjørn Egner / på utlån fra Teaterforlaget Songbird AS

Varighet: 2 timer inkludert pause
Pris: 145.00 – 1655.00 NOK
tir 12. jun 17:30, ons 13. jun 17:30, tor 14. jun 17:30, fre 15. jun 17:30, lør 16. jun 13:00, lør 16. jun 17:00, søn 17. jun 13:00, søn 17. jun 17:00

Kjøp billett nå