Kjære venner av Kulturhuset Stabekk Kino!

Fra januar til august i 2024 er Kulturhuset Stabekk Kino stengt for renovering. Det er store arbeider som skal gjøres, og vi gleder oss til å invitere tilbake til Stabekk høsten 2024.

For at ventetiden ikke skal bli for lang vil vi invitere til operacafe, kunstforedrag og annet på Presterud gård på Bekkestua i vårhalvåret 2024. Vi kommer tilbake til programmet tidlig i januar og håper vi ses der. Ta gjerne kontakt hvis det er spørsmål.

 

Kulturhuset Stabekk Kino

Tlf. 91 59 77 91

E-post: post@stabekkino.no

AKTUELT PROGRAM


UTLEIE AV LOKALER 

Kulturhuset Stabekk Kino leier ut til konserter, teaterproduksjoner, filmvisninger, arrangementer, debatter, seminarer, konferanser og private arrangementer som bryllup, konfirmasjoner, jobbfester og personlige jubileer i våre to saler. Vi leier også ut møterom.

  • Festsal

    Festsalen kan benyttes til arrangementer for opptil 80 sittende, eller 100 stående gjester. Salen egner seg hovedsakelig til private arrangementer som jubileum, konfirmasjoner, minnestunder eller bryllup, men kan også benyttes som et større møterom, konferanse eller til årsmøter i herskapelige omgivelser.

  • Kinosal

    Kinosalen har 96 faste sitteplasser, med en makskapasitet på 150 personer. Salen kan benyttes til både private og offentlige filmvisninger/arrangementer, barnebursdager, debatter, foredrag, boklanseringer, teaterforestillinger og konserter.

  • Foaje

    Foajeen er inkludert når du leier kinosalen vår, men det er også mulig å leie foajeen alene til mindre intime arrangementer som litteraturkvelder eller slampoesi for opptil 30 personer. Merk at dette er et åpent lokale, og det er derfor ikke mulig å arrangere lukkede selskaper.

OM KULTURHUSET STABEKK KINO

Kulturhuset Stabekk Kino er et samlingssted for kulturell aktivitet i Østre Bærum, og har fungert som et lokalt kulturhus siden kinoen ble lagt ned i 1997. Formålet er primært å gi rom for lokale kulturaktører, foreninger, organisasjoner, grupper og personer som kan bidra til at virksomheten preges av en klar filmprofil og stor variasjon i øvrige kulturelle aktiviteter. I tillegg til å være et hus for formidling av kultur, brukes lokalene våre til øvingsrom for lokale aktører innenfor teater, dans og yoga, og leies ut til både åpne og private arrangementer. Bygget eies av Bærum kommune, mens virksomheten drives av Kulturhuset Stabekk Kinos Brukerforening.