e

Jakten på Jule­skur­ken (Utsatt)

OM FORESTILLINGEN
Som følge av dagens smittesituasjon, og nye retningslinjer er dessverre Jakten på juleskurken utsatt.
De som allerede har kjøpt billett vil bli kontaktet.

Om forestillingen

Jakten på Juleskurken er en helaftens julemusikal for store og små. Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning.
Juleskurken er sjefslekemaker i Julenissens verksted, der lekemakerne jobber hardt for å få alle julegavene klare. Men Juleskurken er lat og gidder ikke jobbe selv, derfor drar han ut på skurketokt natt til julaften og stjeler gaver fra under juletrærne i de tusen hjem. Med seg har han Piperenser'n, som egentlig renser pipene for Julenissen slik at julenissedrakten ikke skal bli skitten. Piperenser'n er snill, men blir truet med på tyveriene av Juleskurken, som har «taket på ham».
Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en vanlig, men dog noe lat, lekemaker. Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle andre har sovnet lille julaften.
De virkelige problemene oppstår da Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og andre at det er noe som ikke stemmer, og julenissen blir arrestert og havner i fengsel.
Piperenser'n innrømmer alt, men det skal mer til for å fange den sleipe og slemme Juleskurken fra et liv på rømmen gjennom både scenografi og teatersal.
Bli med Høvik Barneteater inn i Moberg og Iversens magiske univers for å se hvordan det hele ender!
Varighet: 2 timer m/ pause

Forestillinger

22. november kl 13:00 / 17:00
23. november kl 17:30
24. november kl 17:30
25. november kl 17:30
26. november kl 17:30
27. november kl 17:30
28. november kl 13:00 / 17:00