e

Glam­prix­party Extravaganza

OM ARRANGEMENTET

Om arrangementet

Etter å ha underholdt venner, bekjente og spesielt utvalgte hjemme i stua i flere år, flyttet Elisabeth, Marie og Trym i Glam Prix Party arrangementet til Bruket (i Oslo) i 2019. Dette ble en kjempesuksess, og nå inviterer de igjen til en uhøytidelig festaften i anledning den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest 2021, på Kulturhuset Stabekk Kino.
Gjengen i Glam Prix Party kommer til å diskutere og fortelle om deres tidvis intense elsk/hat-forhold til verdens største musikkonkurranse, og hører gjerne hvorfor du eventuelt kjenner på noen av de samme følelsene. De vil også se nærmere på både gamle klassikere og splitter nye bidrag, og byr i tillegg på konkurranser og leker som alle kan delta i før alvoret senker seg og vi sammen følger sendingen fra Rotterdam.
Good evening, Europe!
OBS! Vi følger smittevernregler, og følger nøye med på anbefalingene fra myndighetene, og vi oppfordrer alle gjester til å ha med munnbind, og holde seg hjemme hvis man føler seg syk. Du kan trygt følge sendingen sammen med vennene dine hos oss. Alle gjester vil bli registrert. Arrangementet er gratis, men man må ha billett for å komme inn.