e

Jule­opera med Ceci­lie Rønning

OM FORESTILLINGEN
Cecilie Rønning har invitert profesjonelle operasangere til å synge julen inn!
Billetten inkluderer enkel matservering.
Cecilie Rønning er utdannet ved Statens operahøyskole og Barratt Due Musikkinstitutt.
Hun jobber som freelancesanger og har hatt flere store operaroller. På den Norske Opera har hun sunget Musetta i La Bohème, Frasquita i Carmen, 1.dame i mini Tryllefløyten og Adele i Die Fledermaus. Hun er tilknyttet Norsk kammeropera, i tillegg til å være en av solistene i gruppen HMHC. Hun har turnert i inn og utland, blant annet i Kina, Sverige, Slovakia, Polen, USA og Frankrike.
Per Christian Revholt

FOTO: ØYVIND EIDE.

Per Christian Revholt har vært ansatt som kapellmester ved Nationaltheatret siden 1987. Her har han hatt musikalsk ansvar for langt over hundre forestillinger, blant annet Peer Gynt, Tolvskillingsoperaen, Kjære løgnhals, Folk og røvere i Kardemomme by, Dyrene i Hakkebakkeskogen, Trollspeilet, Verdiløse menn, Brand, Fanny og Alexander, Uskyld, Reisen til julestjernen, Onkel Vanja, Ronja Røverdatter og Et drømspill. Han har også komponert musikk til en rekke oppsetninger. Revholt har hatt engasjementer ved de fleste teatre i Norge og flere oppdrag som komponist for The Royal Shakespeare Company i England.
Camilla Wiig Revholt er utdannet sanger fra Norges Musikkhøgskole og Barratt Dues Musikkinstitutt, og fullførte våren 2008 sin mastergrad i sang. Hun jobber som fullt frilans sanger og har sunget i Det Norske Solistkor siden 2003. Som frilanser gjør hun bl.a. konserter, teaterproduksjoner og hun har også sunget i operakoret ved Den Norske Opera og Ballett ved noen anledninger. Denne høsten har hun vært engasjert ved Oslo Nye Teater og familieforestillingen "Snøfall"
Stella Aksnes-Pehrson (14) har sunget i Barnekoret ved Den Norske Opera & Ballett siden hun var fem år og har hatt solistoppdrag både i Operaen, på NRK TV, i Oslo Konserthus og Universitetets Aula. Hun har spilt en rekke ulike roller i Operaen, deriblant to hovedroller i regi av barnekoret. På oppfordring fra hennes sangpedagog i Operaen, Marianne Willumsen Lewis, søkte Stella som niåring og ble tatt opp på talentutviklingsprogrammet Musikk på Majorstuen skole, hvor hun nå går 10. trinn, også her med Marianne Willumsen Lewis som sangpedagog. I 2017 representerte Stella Norge i barnesangfestivalen Gala dos Pequenos cantores da Figueira da Foz i Portugal, og i år vant hun Inspirasjonspris ved Midgardkonkurransen.
Alle som opptrer den 17.desember bor på Høvik/Blommenholm.
Velkommen til en helaften med flott klassisk musikk, god mat og julestemning!