e

Frode Kjek­stad’s Organ Three

OM FORESTILLINGEN

Om konserten

Frode Kjekstad er jazzgitarist, kjent for internasjonale prosjekter og innspillinger med amerikanske og europeiske jazzartister, og konserter på klubber som Ronnie Scott´s i London og Smoke i New York.
Frode har hele karrieren jobbet i trio med gitar, B3-orgel og trommer. Dette klassiske jazz combo formatet stammer fra 50- og 60-tallets klubber i Philadelphia og New York, og Frode har spilt inn plater og gjort konserter med legendariske amerikanske organister som Dr. Lonnie Smith og Mike LeDonne, italienske Alberto Marsico og svenske Palle Wagnberg.
Nå oppstår det en ny trio, med de to fremadstormende jazzkometene Anders Lillebo på orgel og Magnus Sefaniassen Eide på trommer.
Repertoaret hentes fra Frode´s fem CD utgivelser i eget navn. En blanding av egne komposisjoner og standardlåter, groovy og hardtswingende, men også lyriske og vakre ballader, ispedd en dose italienske detaljer, inspirert av et livslangt kjærlighetsforhold til støvellandet.
Jazzkafeen er åpen fra kl. 18:30

Covid-19

Kulturhuset Stabekk Kino tar smittevern på alvor, og følger råd og pålegg fra norske helsemyndigheter, og gjør alt vi kan for at du skal være trygg når du besøker oss.
Vi ber også om hjelp fra vårt publikum til å bidra med gode smittevernsrutiner.
Avstand og hygiene
  1. Hold avstand til andre, minimum én meter. Personer som bor sammen og faste partnere kan omgås normalt.
  2. Vær nøye med håndhygiene. Vask hendene. Hånddesinfeksjon er tilgjengelig.
  3. Om du ikke føler deg frisk, skal du ikke komme til oss.
  4. Se også Folkehelseinstituttets nettsider for fakta, råd og tiltak for å begrense smitte.
  Følg veiledning fra vårt vertskap angående innslipp og utslipp til salene.
Har du andre spørsmål om våre koronatiltak og din situasjon, kontakt oss på: tlf. 67 53 86 11 – post@stabekkino.no