e

Voulez-vous – A fabu­lous tribute to ABBA

OM KONSERTEN

Om arrangementet

Voulez-Vous er lidenskap for ABBA! Bandet leverer et profesjonelt show av ypperste klasse både musikalsk og visuelt. Du vil oppleve ABBA - klassikerne i et moderne preg. Allsang og høy partyfaktor, presentert av dyktige musikere, tar deg med på en tidsreise du sent vil glemme!
Som “Det kjente norske ABBA-tributebandet”, har de stått på scenen med svenske “ABBA The show “ og “Waterloo” I forbindelse med  Stena Line`s ABBA-festival.
Voulez-Vous er et etterspurt band som opptrer stadig  på ulike scener. Asker Kulturfestival, Kolbotn Kulturhus, Kragerø resort, Lillestrøm kulturhus og Stopp Pressen scene i Oslo  er noen av stedene publikum har fått oppleve bandet i flere utsolgte arrangementer.
Fra bookinger i 2020 på blant annet Drammens Teater og Hokksund festival tar bandet allerede spranget inn i 2021 og 2022 med en rekke konserter. Der kan de oppleves på Kulturhuset Gleng, Nes Kulturhus, Retro Livescene, med flere spennende konserter I loopen. Så her er det mye å glede seg til.

Musikerne

Voulez Vous – A Fabulous Tribute To ABBA sine musikere:
Elka Soppaland (Agnetha) Elka startet bandet i 2018 i Oslo.  Det har siden da blitt en spennede reise mot suksess blant det norske publikumet. Musikklærer og freelance artist som opptrer på ulike kulturarenaer bade som fiolinist og vokalist. Ikke bli overrasket om Elka bringer fiolinen inn i ABBA sin musikk for å skape en unik stemning.
Monique Eliassen representerer Frida sin vokal med masse energi og ektefølt musikkglede. Hun er en aktiv, erfaren og mangesidig artist som stortrives i møte med publikum og har som motto at magien skapes sammen med publikum.
Gitarist Odd Gunnar Frøysland er en dyktig musiker, musikkprodusent og musikkpedagog. Han opptrer ofte på konserter i Oslo og andre steder i landet med ulike prosjekter.
Bassist Karl-Joachim Wisløff er tidligere  medlem av bandet Orango.  Freelance Bassist, låtskriver. Spilt med en rekke ulike norske band og drifter til daglig Bonker Studio som tekniker og produsent. Musikeren spiller i Jazz trio.
Lars Berntsen er trommeslageren i Voulez-Vous. Lars er frilance musiker og pedagog, opprinnelig fra Telemark. Etter å ha blitt ferdig utdannet lektor i rytmisk musikk ved UiA i 2018, bor han i dag i Oslo, der han spiller og underviser i ulike sjangere og konstellasjoner. Kristian Wentzel er pianisten i Voules-Vous. Han er kjnet som en del av musikkmiljøet i Oslo. Spiller med ulike artister og er ofte å finne på jam session. Bidrar til innspillinger, arrangerer musikk, studio opptakk , TV sendinger. Som  pianisten i  Voulez Vous fokuserer Kristian på detaljer og dynamikk.
Join the party, med Voulez-Vous!
Billetter til forestilling klokken 17:00: https://vvabbatribute.ticketco.events/no/nb/e/voulez_vous__a_fabulous_tribute_to_abba
Billetter til forestilling klokken 20:00: https://vvabbatribute.ticketco.events/no/nb/e/voulez_vous
Pris:
300,- for voksne
250,- for løse seter/stoler
200,- for barn under 12