desember, 2018

søn02des18:00Adventsjazzmed Asmundsen & Co Solist: Julie Kleive18:00 Kategori:Konsert

Program

2. desember. 

Kulturhuset Stabekk Kino presenterer Adventsjazz med Asmundsen & Co
Solist: Julie Kleive.

Den tradisjonelle adventsjazzen på Kulturhuset Stabekk Kino, for syttende gang, med Julie Kleive som solist.

Med seg til Stabekk Tine Asmundsen har hun fire profilerte jazzmusikere: Eckhard Bauer – trompet/flygelhorn, Vidar Johansen – tenorsax, Rune Klakegg – piano og Terje Engen – trommer.

Mer om Julie Kleive
Julie Kleive er en norsk sanger og låtskriver som har beveget seg gjennom store deler av norsk musikkliv de seneste årene. Hennes virke er sjangeroverskridende, da uttrykket først og fremst ligger i formidlingen. I 2012 mottok hun Bærum kommunes kulturstipend for videre kunstnerisk utvikling, og i 2013 Budstikkas stipend for unge kunstnere.Julie Kleive er aktiv i flere prosjekter, og mange av hennes samarbeid har ledet til plateutgivelser og konsertvikrsomhet i inn-og utland med blant annet Shimmering, Synne Sanden, Oslo Kammerkor, Jenny Augusta og Runar Anderesen. I duoprosjektet sitt, «Olaf og Julie» har Kleive fått fremføre låtene sine for publikum på små og større scener, blant annet som support for Lillebjørn Nilsen og Ole Paus.

Mer om Tine Asmundsen
Instrumental og faglærer utdannelse fra Østlandets Musikk Konservatorium. Master i utøvende musikk fra University of Wisconsin Madison USA med Richard Davis som hovedlærer. Har spilt med bla. Girl Talk, Lonely Woman, Einar Iversen og Harmonius Wail. Spiller med bla. Asmundsen & Co, Radius og Krupka Trio. Tine Asmundsen har egen label, Hazeljazz som har 11 utgivelser, men er nå på Losen Records.

 

Adventsjazz Juliekleive Foto Ketilhardy

Varighet: 3 timer inklusive pause
Pris: 170 – 275.00 NOK

Kjøp billett via Bærum Kulturhus

X