september, 2018

lør29sept14:00lør16:00Awake in the dreamSpirituell Film14:00 - 16:00 Kategori:Kinosalen,Spirituell Film

Program

Awake in the Dream

De fleste av oss tilbringer størstedelen av våre liv i en eller annen form for dvale: Vi er tilstede i livet, men det oppleves som om noe mangler. Vi er høyst funksjonelle, og samtidig er de fleste av oss skilt fra kilden til vår opprinnelse. Hva kan vi gjøre for å våkne opp?

Catharina Roland utforsker dette avgjørende spørsmålet, og inviterer oss til å ta del i denne dypt berikende reisen for å finne ut hvordan vi kan bli hele igjen, hvordan vi kan helbrede oss selv og omgivelsene vi lever i.

På reisen oppsøker Catharina Roland ulike visjonærer og åndelige lærere, som deler av sine erfaringer og åndelige øvelser de selv har funnet nyttige på sin reise.

Dokumentaren «Awake in the Dream» skaper rom for ettertanke og inspirasjon. Vi etterlates med de verktøyene vi behøver for å bryte ned veggene i vårt selvskapte fengsel. Det er på tide å fullføre transformasjonen fra larve til sommerfugl. Være villige til å åpne opp for det potensialet vi er ment å leve inn på jorden, og som alltid og evigvarende er tilstede i eksistensen, – og våkne opp til helheten som venter hver og en av oss. På tide å spasere ut av den sovende drømmen og inn i den oppvåknede.

I tillegg til Catharina Roland, medvirker blandt andre: Neale Donald Walsch,
Bruce Lipton, Daniel Pinchbeck, Barbara Marx Hubbard, Arjuna Ardagh, Kiara Windrider.

 

Plakat Awake In The Dream Spirituell Film

 

For mer informasjon og forhåndsreservering se: spirituellfilm.no

X