desember, 2018

lør01des14:00lør16:00Heal – The most powerful healer is withinSpirituell Film14:00 - 16:00 Kategori:Kinosalen,Spirituell Film

Program

Heal – The most powerful healer is within

Dokumentaren “Heal – the Most Powerful Healer is Within” tar oss med på en vitenskapelig og spirituell reise der vi utforsker hvordan tanker, trosmønstre og følelser har en stor innvirkning på vår helse og mulighet for å bli helbredet. I nyere tid har en del av vitenskapen kommet frem til at vi ikke er offer for upåvirkelig genmaterial. Heller ikke bør diagnosen “uhelbredelig” bety annet enn at legevitenskapen per idag ikke vet hvordan å helbrede den aktuelle sykdommen.

Faktum er at vi er i dypere kontakt med og har større innvirkning på vår egen kropps helbredelsesmekanismer enn vi er opplært til å tro. Denne filmen vil styrke deg med en utvidet forståelse av den magiske kroppen og den usedvanlige helbrederen som bor i oss alle.

“Heal” følger tre personer på deres healingreiser,  samtidig som filmen er i dialog med kjente personer innenfor vitenskap og spiritualitet. En helbredelsesreise kan være usedvanlig kompleks og endring av dype mønstre er som regel nødvendig for at den skal lykkes. Noen ganger vil reisen vare over flere år, andre ganger er den bakenforliggende konflikten forløst i et øyeblikk.  De ulike deltakerene i filmen deler inspirerende og følelsesladde fortellinger med oss, som skaper refleksjon rundt hva som kan støtte helbredelsesprosessen. Det første skrittet er kanskje å se seg selv som et helt menneske, og gå ut av de ulike offerroller som vi selv legger på oss i livet. Men hvordan man gjør det er helt individuelt. Enhver reise i livet og helbredelsen er personlig.

Regien er ved Kelly Noonans. Med bland andre disse medvirkende, Dr. Deepak Chopra, Anita Moorjani, Marianne Williamson, Dr. Michael Beckwith, Dr. Bruce Lipton, Dr. Joe Dispenza, Anthony William ‘Medical Medium’, Dr. Bernie Siegel, Gregg Braden, Dr. Joan Borysenko, Dr. David Hamilton, Dr. Kelly Brogan, Rob Wergin, Dr. Kelly Turner, Peter Chrone, Dr Darren Weissman, og Dr. Jeffrey Thompson.

 

For mer informasjon og forhåndsbestilling av billett gå til Oslo Spirituelle Filmklubbs nettside: spirituellfilm.no

 

Plakaten Heal Web Oslo Spirituelle Filmklubb

X