april, 2019

tirs09apr19:00tirs21:00Klassisk konsert - Vakkert fiolinspillVakkert fiolinspill med Ellen F. Samdal.19:00 - 21:00 Kategori:Kinosalen,Konsert

Program

Klassisk konsert – Vakkert fiolinspill

9. april kl. 19:00 2019 arrangerer jeg – med utvalgte musikervenner fra øverste hylle – klassisk konsert i kulturhuset Stabekk kino. Det blir en vakker musikkaften, med romantiske verk som Brahms og Clara Schumann på programmet, i tillegg til mer humoristiske duetter og kjente svisker! (Og da bruker jeg svisker i utelukkende positiv betydning!) Med meg har jeg fiolinist Kaja Pernille Østervold, pianist Lars Fredrik Nystad og pianist Sigrun Benjaminsdottir.

Klassisk musikk avhengig av å henvende seg til publikum på en like utadvendt måte som andre sjangre gjør.
Det blir vakker og dyp musikk som kan gi publikum en anledning til å fortape seg i de flotte verkene, og de store følelsene.

Kort om meg: født og oppvokst i Bærum, har gått på Bærum musikk og kulturskole siden jeg var 3. år, har nå en bachelor og mastergrad i utøvende fiolin fra Norges musikkhøyskole – har dessuten tidligere mottatt Bærum kommunes kulturstipend, vært solist med Bærum symfoniorkester og holdt konserter på Kalkmølla og i Bærum kulturhus.

Med vennlig hilsen, fiolinist fra Bærum
Ellen F. Samdal

Her følger en smakebit fra 2015…

 

 

 

X