september, 2017

lør23sept14:00OSF viser Milton's Secret14:00 Kategori:Filmklubben

Program

Oslo Spirituelle Filmklubb Plakat Milton SecretOslo Spirituelle Filmklubb

Lørdag 23 september.

Viser filmen Milton’s Secret. En film basert på en bok fra Eckhart Tolle og Robert Friedman. Billettsalg i døren på Kulturhuset Stabekk Kino fra kl. 13.00. Visningen starter kl 14.00. Filmkafe på Jeppes etter visningen. For mer informasjon se www.spirituellfilm.no

Om filmen: 12 år gamle Milton Adams (William Ainscough) opplever at hans verden er i krise. At han blir trakassert på skolen av sin nabo Carter (Percy Hynes White) er bare ett av svært mange problemer som omkranser han. Hjemme øker spenningen mellom hans eiendomsmegler mor (Mia Kirshner) og hans aksjemegler far (David Sutcliffe). Markedet har kræsjet og ødelagt karrierene, finansene og nå kanskje familielivet deres. Men når Miltons optimistiske bestefar Howard (Donald Sutherland) kommer på besøk lærer han hemmeligheten til å finne ekte glede fra en mann som har erfart hva det vil si å være levende på godt og vondt og som har dedikert seg til å leve livet i nuet.

Etter at forfatter og spirituell rådgiver Eckhart Tolle hadde internasjonal suksess gjennom de bestselgende bøkene «The Power of Now» og «A New Earth» vender han seg til Robert S. Friedman og illustratør Frank Riccio og sammen skaper de boken «Milton´s Secret.»

X